Om mig

Linda Ingemarsson

En tjej i 35-års åldern som är uppvuxen i Vårgårda men har sin bas i Stockholm sedan 11 år tillbaka. En webnörd och digital kreatör som de senaste 10 åren jobbat med webben på olika sätt. Både operativt och strategiskt. En person med passion för contentproduktion och grymma kundresor.

Med användaren och kunden i fokus och ett agilt arbetssätt tar jag mig framåt framgångsrikt. Jag drivs av att skapa värde för kunden.

Jag är bra på att identifiera och möta behov från både interna intressenter och kunder. Att rodda en backlog för förvaltning- och utvecklingspuckar och göra tester i diverse utvecklingsmiljöer är något av det bästa jag vet och är duktig på.

Vadå contentproduktion?

Det är produktion av foton, filmer eller uppbyggnad/förvaltning av en webplats. Inte nog med det, att skriva innehåll är också något jag har erfarenhet av.

Som person är jag driven, nyfiken, kommunikativ, ordningsam, självständig och får saker att hända.

Min vision är att erbjuda både privat- och företagskunder tjänster inom webb, fotografering och videoskapande. Högt som lågt, genom små och enkla medel skapa content med hög kvalitet.

Jag är öppen för ett långsiktigt samarbete och även kortare projekt. Allt är av intresse. Att arbeta med mig ska vara enkelt och problemfritt.

Låter det intressant? Kontakta mig så surrar vi mer om vad jag kan göra för dig.

Låt mig hjälpa dig hålla din sajt levande!