Tjänster

Vilka är tjänsterna?

Adnil Medias målsättning är att ha ett så brett verksamhetsområde som möjligt. Jag vänder mig till både privat- och företagskunder. Tjänsterna som erbjuds är inom webb och foto/film. Låt mig kort förklara.

Behöver du skapa en ny hemsida eller behöver du förbättra din redan befintliga sida, kanske vill du ha hjälp att tillgänglighetsanpassa den. Låt Adnil media hjälpa dig. Jag kan ta ett helhetsgrepp om siten för att skapa en bra helhetsbild med användaren och kunden i fokus.
Kort förklarat; Jag fokuserar på upplevelsen, känslan, design & struktur samt funktioner. Det jag också gör är att jag tillgänlighetsanpassar, analyserar i Google Analytics, definierar "role models" och analyserar konkurrenter. Fokuserar även på innehållet i form av text och bild och seo-anpassar för att sidan ska komma högt upp på Google. Med andra ord, det mesta man behöver rodda med på en webbplats. Det finns massor med möjligheter med uppbyggnad och förvaltning av en webbplats. Vi stämmer av vad just dina behov är och hur kommunikationen ska vara mot din målgrupp.

Själv föredrar jag en stilren site men allt är möjligt. Vi för en dialog över dina behov. Jag kan hjälpa till att få till både enklare och lite klurigare hemsidor samt förvaltning av dessa, då jag har stor erfarenhet av olika CMS, så som Epi-server, Wordpress och Google sites. Jag tror på att jobba agilt och vid större projekt jobba i sprintar och försöka ta elefanten i småbitar. Vill du nyttja min kunskap i en projektledare-roll, produktägare-roll eller liknande, ja men hey, låt oss surra kring det. Jag har erfarenhet av att jobba i breda roller.

Shopify och Woocommerce besitter jag också kunskap i, så är det en webshop du är ute efter kan jag bistå även med framtagning och förvaltning av en sådan.

Förutom att jag kan webb så är fotografering och producera filmer även något jag är duktig på. För att se exempel på vad jag har gjort tidigare kan du kika in här eller vill du veta ännu mer om mig går det bra att läsa mer här.


Vadå content?

Exempel på content kan vara att operativt och strategiskt arbeta kundcentrerat med innehåll, utveckling samt förvaltning av en site. Det kan också vara att skapa en event-film, en follow-me-around-video, husvisning, uppvisning av er miljö eller Instagram content. Ögonblicksbilder i hemmamiljö eller där du önskar. Ingen rekvisita eller studio. Inga förberedelser. Bara fånga ögonblicket rätt upp och ner. Varför inte bilder eller film till er hemsida eller kanske en Youtube-vlog, det är upp till dig. Utgångspunkten är att det mesta är möjligt och att jag genom små och enkla medel skapar content med hög kvalitet.

Varför ska jag välja dig?

  • Jag brinner för det jag gör, med passion kommer man långt.

  • Jag har flera års erfarenhet av webben.

  • Du får en digital kreatör som det är kul och enkelt att jobba med.

  • Du får en person som arbetar kundfokuserat med webben.

  • Du får proffsiga filmer och foton genom små och enkla medel

  • Är öppen för jobb var som helst i världen, distans går ju alltid bra det med.

  • Mina tjänster är tillgängliga för rimliga priser

Vad kostar det?

Fastpris, projektform eller löpande? Varje prissättning är unik av den enkla anledningen att varje projekt är unikt. Alla kunder är unika med olika behov och budget samt har olika förutsättningar, mål och visioner. Jag tror på en dialog mellan dig och mig, innan ett pris kan fastställas. Att arbeta med Adnil Media innebär ett proffsigt slutresultat till ett rimligt pris, det ska inte kosta en förmögenhet att samarbeta med mig.

Planerar du ett webbprojekt, vill ha löpande förvaltningshjälp eller kanske vill du ha snygga bilder till ditt Instagramflöde? Välkommen att kontakta mig så tar vi det därifrån. Det kommer bli episkt!